Arş. Gör. Gülşen Aslan Uslu

E-posta: gaslan@hacettepe.edu.tr

Telefon: (312) 297 85 00 - 125

Eğitim Durumu:

Doktora: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Hacettepe Üniversitesi, (devam ediyor).

Yüksek Lisans: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Hacettepe Üniversitesi, 2011.

Lisans: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Hacettepe Üniversitesi, 2008.

İlgi Alanları:

Çağdaş Amerikan Edebiyatı, Amerikan Romanı, Edebiyat Eleştirisi, Multimedya(Çoklu Medya) ve Kurgu

Yayınlarından Bazıları:

Aslan, Gülşen. Wandering Schizo-Nomads in Postmodern Spaces. Saarbrücken: Lambert Academic Publishing, 2014.

Konferans Bildirileri:

---.“American Dream Re-played: A Reading of Steven Millhauser’s Edwin Mullhouse and Reif Larsen’s The Selected Works of T. S. Spivet (49th International Conference of Korean-American Association “American Dream Reconsidered” 26-27 Eylül 2014, Pyeongtaek, Güney Kore)

---.“A Parable about Reading: Mark Z. Danielewski’s House of Leaves” (30th Anniversary Conference of the Department of American Culture and Literature, Hacettepe Üniversitesi “From Cover to Cover: Reading Readers” 7-9 Kasım, 2012, Ankara, Türkiye)

---.“Architecture as Language: Hotels Telling Stories in Steven Millhauser’s Martin Dressler: The Tale of an American Dreamer” (34th International Conference, American Studies Association of Turkey (ASAT), 3-5 Ekim 2010, Antalya, Türkiye)

---. “Nature-Human Bond in Linda Hogan’s Solar Storms and People of the Whale” (“An International Conference ‘The Future of Ecocriticism: New Horizons’” 4-6 Kasım, 2009, Antalya, Türkiye)