Ake_group hakkında önemli duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

Bugün itibarıyla kullanmakta olduğumuz AKE_Group adlı yazışma grubunu ikiye ayırıyoruz.

Şu anda kullandığımız ve bu mesajı aldığınız Yahoo üzerinde kurulu AKE_Group adlı grubu bugünden sonra "sadece mezunlarımız ve diğer AKE bağlantılı kişiler" için kullanacağız. Bir başka deyişle bu grup artık AKE ile ilgili mezuniyet sonrası ve genel tartışmaları barındıracak olup,okumakta olan öğrencilerimiz ve güncel bölüm duyurularını içermeyecektir.

Bu gibi günlük ve bireysel duyurular için yeni bir grup kurmuş bulunuyoruz ve mevcut okuyan tüm öğrencilerimiz bugünden sonra bu gruba üye olmak durumundadır. Yeni grubumuz AKE-Student adıyla Google Groups üzerinde kurulmuştur.

Grup için sayfa linki:

AKE-Student

Google Groups

Google Groups allows you to create and participate in online forums and email-based groups with a rich experienc...

Bu gruba üye olmak için;

a) Halihazırda bir Google Mail (Gmail) ya da Google hesabı olan öğrencilerimiz, doğrudan linke tıkladıklarında, hesapları açıksa "Apply for membership" yazısını görebileceklerdir. Bu linke tıklayarak gruba başvurabilirsiniz.

b) Google dışında bir e-posta hesabı kullanıyorsanız (Yahoo, Hotmail, Outlook, Hacettepe vb.) söz konusu sayfaya gittiğinizde Google sizden bir oturum açmanızı isteyecektir. Buraya kullandığınız mail hesabını (Ör: ali@yahoo.com) ve ardından şifrenizi girerek Google üzerinde kullanıcı adınız posta adresiniz olacak şekilde grup sayfasına erişebilir ve yine "Apply for membership" yazısına tıklayarak gruba başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuruda bulunurken lütfen kimlik bilgileriniz ve sınıfınızı belirmeyi unutmayınız.

Başvurunuz en kısa sürede Grup Yöneticileri tarafından onaylanacaktır.

Mezun olduktan sonra bu gruptan ayrılıp Yahoo üzerinde kurulu AKE_Group'a üye olmayı unutmayınız.

Bugünden sonra, ders programı, sınavlar, danışmanlık, değişim programı vb sadece okuyan öğrencileri ilgilendiren konularla ilgili yazışmalar sadece AKE-Student üzerinden yapılacaktır.

Mezuniyet sonrası konular; iş ilanları, buluşmalar, genel etkinlikler ve duyurular ise sadece AKE_Group üzerinden yapılacaktır.

Duyurulur.